CS WIND Offshore Join us Job openings

Transportmedarbejder - (Aalborg)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
CS WIND Offshore’s vision er at blive verdens førende virksomhed inden for vedvarende energi – og ud fra vores tre produktionssites i Danmark fremstiller vi fundamenter og substations til offshore havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at udføre dit arbejde som SPMT / Blokvogn chauffør omhyggeligt og som motiveres af at arbejdsopgaverne udføres med fokus på sikkerhed og kvalitet. 

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Vi tilbyder kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

  • Betjene vores forskellige SPMT/blokvogn transportmaskiner
  • Følge procedurer og instruktioner
  • Tage ejerskab for maskinerne og i den forbindelse have et tæt samarbejde med vores vedligeholdelsesafdeling

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

  • Har erfaring med svær godstransport, alternativt har du erfaring med landbrugsmaskiner, entreprenør, lastbiler eller blokvogn – Grundig oplæring sikres inden du kommer ud på egen hånd
  • Gyldigt kørekort B samt truck/kran D certifikat
  • Har fokus på og forståelse for sikkerhed
  • Er kvalitetsbevidst
  • Er resultatorienteret
  • Har ordenssans
  • Evner at samarbejde i teams
  • Taler og forstår dansk
  • Fleksibel tidsmæssigt, da overarbejde og weekendarbejde kan forekomme

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af CS WIND Offshore med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd: Growth mindset, Speed, Globality and Communication & Cooperation. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”.

Vi tror på, at dette sammen med vores mission om at levere vedvarende energi til verden for at forbedre menneskers liv er med til at gøre CS WIND Offshore til et godt sted at arbejde.

Ansøgning
Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.cswoffshore.com eller kontakte Group Lead, Claus Springby på tel. +45 41 88 43 22 eller Talent Acquisition Specialist, Danesh Thangarajah på tel. +45 24 44 93 21.

Apply for this position