DanskEnglish

Ansat ved Bladt

Som medarbejder hos Bladt Industries kommer du til at indgå i et team af højtkvalificerede medarbejdere, der på tværs af organisationen og faggrænser løfter i flok for at levere kundetilpassede stålløsninger til store on- og offshore projekter verden over.

En branche i konstant udvikling

Vi opererer i en dynamisk branche i konstant udvikling, hvor tid og kvalitet er afgørende parametre, og hvor forandringsparathed og fleksibilitet er nødvendig for at imødekomme vores kunders behov, ønsker og krav.

Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men vi er også en anerkendende arbejdsplads, hvor engagement, vilje og indsats bemærkes og værdsættes.

Med udgangspunkt i vores personalepolitik arbejder vi målrettet på at tilbyde alle medarbejdere de bedste rammer for et spændende og udfordrende arbejdsliv. Vi er en arbejdsplads, hvor medarbejderudvikling, trivsel og sikkerhed står øverst på dagsordenen.

Vil du være en del af vores team? Vi er altid på udkig efter nye og engagerede medarbejdere, og under ledige stillinger kan du se, om vi har en ledig stilling, der passer til dig.