DanskEnglish

Category Manager - Prefabrication

[Aalborg]

Er du en erfaren indkøber med speciale i indkøb hos underleverandører? Vil du være en del af en spændende branche, der er i fuld gang med at transformere energikilder fra sorte til grønne? Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor vores produkter forbinder mennesker og energi? Er du en teamplayer, og brænder du for at skabe resultater?

Kan du sige ja til ovenstående, så er det måske dig, vi mangler, i vores centrale indkøbsafdeling.

Din hverdag

Du bliver en del af et nyetableret team, der i fællesskab opbygger en central indkøbsfunktion. Med reference til Vice President, Head of Procurement, bliver du ansvarlig for kategorien Prefabrication. Kategorien omfatter et bredt spænd af underleverandører, der fremstiller varierende stålkonstruktioner, og hvor du gennem et strategisk og operationelt indkøbsarbejde sikrer, at indkøb sker på det bedste grundlag i forhold til pris, kvalitet, leveringssikkerhed og risikovurdering.

Det er vigtigt at du tager ejerskab for kategorien ”Prefabrication”, og at du selvstændigt kan koordinere og udvikle din kategori. Udover at være ansvarlig for leverandørudvikling af nuværende leverandører/partnere, hvor dine opgaver blandt andet omfatter forhandling af kontrakter og rammeaftaler, bliver du også ansvarlig for at udvælge, evaluere og indkøre nye leverandører.

Desuden bliver du en vigtig del af det team, der skal udvikle virksomhedens indkøbsprocessor fra de tidligere decentrale processer til en fremtidig centralt organiseret indkøbsproces.  

Hvem er du?

  • Du har en relevant kommerciel uddannelse plus minimum et par års erfaring med indkøb og category management fra tilsvarende brancher
  • Du har erfaring med aftaler på internationalt niveau samt erfaring med sourcing fra low cost områder
  • Du er vant til at arbejde med optimering af processer og forstår at navigere, supportere og udfordre i samspillet mellem kolleger i din egen organisation og relevante nuværende/potentielle leverandører
  • Du besidder en generel IT-forståelse og har herunder erfaring med Office-pakken, Sharepoint, MS Power BI, Navision og andre ERP systemer
  • Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale

Som person er du en teamplayer, der er god til at samarbejde og brænder for at lykkes som et hold. Du er positiv og møder udfordringer med et åbent sind og en hands-on tilgang. Du er struktureret, løsningsorienteret og proaktiv. Du er en dygtig købmand og forhandler. Du har et organisatorisk mind-set og trives i en international virksomhed. Du kan navigere mellem flere opgaver ad gangen.

Vi tilbyder et spændende job og en udfordrende hverdag i et højt tempo i et team med dygtige, kompetente og engagerede kolleger. 

Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring samt en aktiv personaleforening.

Der vil årligt være ca. 50 dage rejseaktivitet i jobbet.

Ansøgning

Send dit CV og ansøgning pr. e-mail til job@bladt.dk mrk. ”Category Manager- Prefabrication”. 

Ansøgningsfristen er 15. oktober 2020, men skynd dig – ansøgningerne behandles løbende.           

Opstart hurtigst muligt.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte VP, Head of Procurement, Anders Hecht-Pedersen, på 4033 6324.