DanskEnglish

Jacket fundamenter

Årtiers erfaring gør os fleksible og omstillingsparate

Siden 1970’erne har fabrikation af jacket fundamenter været en af Bladt Industries’ kernekompetencer, og med mere end fire årtiers erfaring kan vi tilbyde vores kunder solid erfaring og ekspertise inden for dette område. Gennem tiden har vi sat vores tydelige fingeraftryk på en lang række offshore projekter i Nordsøen.

Vores unikke produktionssetup gør, at vi kan levere serieproduktioner af jacketfundamenter til større projekter. Inden for en tidsramme på kun tre år lykkedes det os at blive verdens første til at fremstille 100 jacketfundamenter. Vi har solid erfaring med alle typer af jacketfundamenter, såsom tripods, firbenede strukturer og er eksperter i y-joint svejsning. Vores fleksibilitet og omstillingsparathed gør, at vi til enhver tid kan imødekomme vores kunders efterspørgsel.

Unikt indblik i branchen

Vi kender branchen ud og ind, og med et unikt indblik i muligheder og udfordringer kan vi tilbyde vores kunder professionel rådgivning, sparring og specialistviden, når det gælder udvikling af platformsstrukturer.

Uanset projektets størrelse, kompleksitet og tidsperspektiv tilbyder vi stærk og kompetent projektledelse gennem alle faser – fra design, udvikling og fabrikation til den endelige installation på bestemmelsesstedet.

Fokus er i dag at bringe omkostningerne ned på fabrikationen af jackets. Det ser vi som en fælles ansvar på tværs af supply chain. Netop derfor har Bladt Industries taget det første skridt. Vil du vide mere, så klik på nedenstående link og læs mere om vores initiativ (teksten er på engelsk).