Smede, Lindø


Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu flere kolleger, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job som med fokus på at udføre smedeopgaver på et højt fagligt niveau i forhold til kvalitet. Som person er du meget imødekommende, og godt teamwork er vigtigt for dig.  

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som er/kan:

  • Opbygning af komplekse stål konstruktioner
  • Udføre rørarbejde
  • Lave mindre svejseopgaver
  • Vant til tegninger og dermed har en god tegningsforståelse

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

  • Er uddannet eller tillært smed
  • Er villig til at arbejde i skiftehold og har ikke noget problem med at have overarbejde i pressede perioder
  • Har erfaring eller kendskab til store stålkonstruktioner

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling.  Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

 

Ansøgning

Har du fået lyst til at være med på vores hold, så send os din ansøgning og CV allerede i dag pr. e-mail til job@bladt.dk mrk. ”Smed, Lindø”.

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater til stillingerne. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte Foreman Mik Hamburger, på tlf. 21 15 56 50, eller Foreman Stian Austrheim Jensen, på tlf. 20 28 81 06 for yderligere oplysninger.