Svejsere, Lindø


Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu flere kolleger, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at udføre sit arbejde som svejser omhyggeligt og som person motiveres du af, at arbejdsopgaverne laves med høj præcision og kvalitet.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som er/kan:

 • Udføre svejsninger af sværvæggede rør med stumpsømme som V-fuger, T-samlinger samt grenrørssamlinger

Typisk udføres svejsningerne med metalfyldt rørtråd som bundstreng, og pulverfuldt rørtråd som opfyldning. Erfaring med følgende processer er derfor en fordel:

 • Process 121
 • Process 135
 • Process 138
 • Process 136
 • Process 141

Alle svejsninger kontrolleres 100%, hvorfor kvaliteten altid skal være i top.

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

 • Allerede har erfaring med manuel svejsning af stumpsømme og kantsømme
 • Har erfaring eller kendskab til produktion af store stålkonstruktioner
 • Har kendskab til forskellige NDT metoder
 • Kender til kravene i EN ISO 5817
 • Er villig til at arbejde i skiftehold og har ikke noget problem med at have overarbejde i pressede perioder

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling.  Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning

Har du fået lyst til at være med på vores hold, så send os din ansøgning og CV allerede i dag pr. e-mail til job@bladt.dk mrk. ”Svejser, Lindø”.

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater til stillingerne. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk, eller kontakte Foreman Mik Hamburger, på tlf. 21 15 56 50, eller Foreman Henrik Dam Nielsen på tlf. 25 11 76 01 for yderligere oplysninger.