Bladt Industries Join us Job openings

Truckførere, Lindø

Er du en dygtig truckfører, der har lyst til at være med på holdet i en international virksomhed i markant vækst? Vil du være en del af en virksomhed, der er med til at accelerere verdens grønne omstilling til vedvarende energiformer? Så er denne stilling måske noget for dig!

Din hverdag

Bladt Industries ordreproducerer stål fundamenter og offshore substations til havvindmølleparker over hele verden. Vores projekter er markante både i fysisk størrelse, omfang og finansielt og bliver håndteret i teams af projektledere, faglige eksperter, support funktioner og med interface til vores egen produktion, leverandører og underentreprenører.

Vi har siden 2013 haft produktionsfaciliteter på Odense Havn, men vi er i gang med at etablerer nye fabriksfaciliteter, der kan producere rekordstore monopæle. I forbindelse med vores udvidelse har vi brug for at ansætte flere truckførere.

Hvem er du?

Som kandidat er du imødekommende, kvalitetsbevidst og samarbejdsvillig med følgende krav:

  • Truckcertifikat B
  • Erfaring med tunge løft og sværgodstransporter
  • Taler og forstår dansk
  • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder

Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.

Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning og en aktiv personaleforening.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning allerede i dag pr. e-mail til job@bladt.dk. Mrk. ”Truckfører, Lindø”.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Foreman - Transport & Logistic
Jeppe Michaelsen på telefon +45 2565 0482 (i tidsrummet 15-16).