CS WIND Offshore Join us Job openings

Project HSE Manager (Aalborg/Lindø)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Som Project HSE Manager kommer du til at spille en vigtig rolle i at sikre, at vores projekter har sundhed, sikkerhed og miljø som topprioritet i alle faser af projekterne.

Sundhed, sikkerhed og miljø er højt prioriteret både af os selv men også af vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har en ambition om, at disse tre områder er solidt forankret i vores kultur, og vi stræber efter kontinuerligt at forbedre os.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

  • Deltage i tilbudsgivning
  • Samarbejde med vores internationale kunders og underleverandørers HSE-repræsentanter 
  • Drive og håndtere alle aspekter inden for HSE-arbejde i store produktionsprocesser
  • Skabe en høj sikkerhedskultur i projekterne
  • Sikre et godt samarbejde og en tæt dialog med projektet
  • Sikre løbende HSE-forbedringer i projekter og vores produktion
  • Bliv en del af vores interne audit team
  • Deltage i vores løbende bestræbelser på at forbedre vores forretnings-/ledelsessystem

Som Project HSE Manager vil du være den ansvarlige person i projektet, der understøtter projektteamet i alle HSE-aspekter.

Vi har brug for en HSE til HQ i Aalborg og en HSE til Lindø, og du vil referere til vores HSE Director. Rejsedage forventes at være ca. 30-40 dage om året. 

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

  • Tager ejerskab
  • Er i stand til at afstemme vores kunders forventninger med Bladts sikkerhedskultur og forretningsprocesser og derved sikre en sund og sikker udførelse af projekterne
  • Har stor viden om ISO45001 og ISO14001
  • Har erfaring med at arbejde ud fra en risikobaseret tilgang
  • Har erfaring og viden om Safety 2 og Safety Differently
  • Er empatisk og kan udfordre kolleger og kunder til at sikre et sundt og sikkert miljø
  • Har stærke sprogkundskaber, er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte HSE Director, Kristian Schou, på tlf. 24 96 72 28, eller HR Partner, Charlotte Helleskov Willumsen på tlf. 40 23 33 87 for yderligere oplysninger.

Apply for this position