Bladt Industries Join us Job openings

Project Manager Coating (Lindø)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som kan varetage projektledelse af malerarbejde på store stålkonstruktioner til offshore wind, såsom jackets og topsides til offshore substations, på vores site på Lindø.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder. Der vil også være mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

 • Varetage projektledelse for malerarbejde på stålkontruktioner til offshore wind
 • Varetage den daglige ledelse af både egne overfladebehandlere og underentreprenører
 • Indgå i team med egne QC-inspektører (Frosio) og værkfører
 • Planlægge og koordinere malerarbejder med projekt- og produktionsledelsen

Dit arbejdssted vil være på vores site på Lindø Industripark/Odense Havn Lindø, og reference vil være til Department Manager, Coating.

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

 • Har en relevant teknisk baggrund
 • Har teknisk erfaring med maling, og især maling på stål vil være en fordel, men er ikke et krav
 • Har erfaring med ledelse af egne håndværkere f.eks. fra byggebranchen, industri eller stålbranchen
 • Har erfaring med projektledelse eller deltagelse i projektteams med koordinering, budgetansvar, dokumentation, kundekrav osv.
 • Er systematisk og struktureret
 • Er flydende i dansk og engelsk (både mundtlig og skriftlig)
 • Er selvkørende i Microsoft Office pakken

Værdibaseret samarbejde
Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning
Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside
www.bladt.dk eller kontakte kontakte Department Manager Coating, Henrik Jensen, på tlf. 21 71 43 47 eller Tanja Lindholt Leyni, på +45 25 44 30 78 for yderligere oplysninger.

Apply for this position