Bladt Industries Join us Job openings

Senior Project Manager (Lindø)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på på at lede og drive store projekter indenfor grøn energi, og som motiveres af at finde de bedste løsninger både teknisk og økonomisk.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som er/kan:

 • Deltage i tenderfasen, herunder deltagelse i kontraktforhandlinger
 • Være overordnet ansvarlig for kontrakten og projektet, herunder styring af budget, risiko og claims
 • Lede projektteamet, herunder styring og fordeling af opgaver samt sikre de rette ressourcer til projektet både internt og eksternt
 • Sikre udarbejdelsen af projekt specifikke dokumenter
 • Sikre at underleverandørkontrakter indgås iht. gældende interne og eksterne regler og standarder
 • Varetage den månedlige rapportering til ledelsen
 • Være kundens primære kontaktperson under projekteksekveringen
 • Sikre at projektet udføres i henhold til gældende standarder, procedurer og projektspecifikationer

Du vil få reference til Vice President, Foundations, og arbejdsstedet vil være på Lindø.

Som en del af teamet, forventer vi, at du:

 • Er uddannet ingeniør, maskinmester eller har en anden teknisk baggrund
 • Har flere års erfaring indenfor projektledelse, gerne fra internationale projekter
 • Har erfaring med forhandling og indgåelse af internationale kontrakter
 • Kan arbejde resultatorienteret og efter deadlines
 • Har stærke sprogkundskaber, er flydende i skrift og tale på engelsk

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til FIDIC kontrakter samt erfaring fra vind-, entreprenør-, rådgiver- eller stålbranchen.

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte Vice President, Foundations, Jens Peter Andersen på tlf. 41 88 43 09 eller HR Partner, Charlotte Helleskov Willumsen på tlf. 40233387 for yderligere oplysninger.

Apply for this position