CS WIND Offshore Join us Job openings

Group Lead til nathold, Lindø

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på ledelse af timelønnede og at sikre, at fremdriften i produktionen foregår sikkert og følger kvalitetskravene, tidsplanen og budgettet.

I vores nye produktionsfaciliteter dedikeret til monopælsfundamenter etablerer vi en fabrik og en organisation, der vil blive omdrejningspunktet for fundamenterne til verdens største havvindmøller i de kommende år. Fra svejsning og valsning af massive stålplader ved brug af de nyeste teknologier til afsluttende samling af svøbene, der hver vejer flere hundrede tons, til den færdige 9+ diameter monopæl – vores produktion er et spændende, men krævende miljø, der kræver omhyggelig koordinering og ekspertise.

Hvad tilbyder vi dig?
Hos os får du et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder.

Arbejdsstedet er Lindø/Odense Havn, og reference vil være til Production Manager, XXL.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som:

  • Varetager ledelse af timelønnede med fokus på trivsel, udvikling og motivation i dit ansvarsområde
  • Sikrer en sikkerhedsmæssig forsvarlig afvikling af produktionen i den rette kvalitet og inden for den fastsatte tidsramme
  • Sikrer rettidig samt datadrevet information og kommunikation med øvrige produktionsteams, planlægningsafdeling, ledelse og QHSE
  • Er en nøglespiller i de løbende optimeringer og forbedringer af vores produktionsfaciliteter og processer
  • Varetager ressourceplanlægning samt sikre den rette træning og udvikling af de ansatte indenfor arbejdsområdet

Som en del af teamet forestiller vi os at du:

  • Har en involverende ledelsesstil samt en åbensindet og inkluderende personlighed
  • Har en evne til at etablere et stærkt samarbejde i dit eget team og med andre afdelinger, herunder særligt at sikre en kultur, hvor høj motivation, sikkerhed og forbedringer er i fokus hver dag
  • Evner at skabe overblik og struktur
  • Har erfaring med f.eks. Lean, 5S og løbende forbedringer
  • Har gode engelskkundskaber i skrift og tale – yderligere sprogkundskab er en fordel
  • Har erfaring med Office pakken

Derudover er det en fordel men ikke et krav, hvis du har en relevant teknisk baggrund – gerne med kendskab til svejsning og stålindustrien samt NDT-processer.

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte Production Manager, Flamur Saljihi på + 45 29 38 00 95 eller HR Partner, Vibeke Mølgaard Hansen på +45 91 54 73 50 for yderligere oplysninger.

Apply for this position