CS WIND Offshore Join us Job openings

Production Planner (Lindø)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at sikre den gode finplanlægning i vores produktion i tæt samarbejde med blandt andet Group Leads og Production Managers, og dermed være medvirkende til at sikre rettidig levering af vores projekter.

I vores nye produktionsfaciliteter dedikeret til monopælsfundamenter etablerer vi en fabrik og en organisation, der vil blive omdrejningspunktet for fundamenterne til verdens største havvindmøller i de kommende år. Fra svejsning og valsning af massive stålplader ved brug af de nyeste teknologier til afsluttende samling af svøbene, der hver vejer flere hundrede tons, til den færdige 9+ diameter monopæl – vores produktion er et spændende, men krævende miljø, der kræver omhyggelig koordinering og ekspertise.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder. Der vil også være mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale.

Arbejdsstedet er Lindø/Odense Havn, og referencen vil være til Planning Manager.
Stillingen er nyoprettet og der vil derfor være gode muligheder for, i tæt samarbejde med Planning Manageren, at sætte dit præg på stillingen.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

  • Sikre finplanlægning af projekt planer i produktionen i tæt samarbejde med bl.a. Group Leads, Production Managers og Project Planners
  • Sikre kapacitetsoverblik i tæt samarbejde med Group Leads og Production Managers
  • Internt kommunikere og rapportere fremskridt og fremtidige prognoser
  • Orientere Project Planners om faktiske/potentielle forsinkelser med henblik på at foretage afværgende foranstaltninger i tide

 Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

  • Har en relevant teknisk uddannelse eller er uddannet indenfor supply chain
  • Har relevant erfaring fra en lignende stilling
  • Er systematisk og struktureret
  • Er flydende i engelsk (både mundtlig og skriftlig)
  • Er selvkørende i Microsoft Office pakken (Excel / Power Point)

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte Manager, Planning, Mette Kastrup Thomsen, på tlf. 20 56 28 53 eller HR Partner, Vibeke Mølgaard Hansen på tlf. 91 54 73 50 for yderligere oplysninger.

Apply for this position