Bladt Industries Join us Job openings

Compliance Officer, maternity cover (Aalborg/Lindø)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at sikre, at gældende lovgivning samt interne regler og guidelines overholdes i Bladt.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale.

Der er tale om et barselsvikariat, som kan være enten en fuldtids- eller deltidsansættelse. Arbejdsstedet kan være enten Aalborg eller Lindø (Odense).

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

 • Håndtere vores Whistleblower Channel samt indkomne indberetninger
 • Træne organisationen i vores Code of Conduct i samarbejde med vores Chief Legal Counsel og efter behov udarbejde nyt træningsmateriale
 • Onboarde nye ansatte i vores Compliance Program
 • Håndtere vores Compliance Program, der sikrer overholdelse med gældende lovgivning – hvor specielt vores GDPR projekt vil kræve dit fokus
 • Onboarding af nye ansatte i vores Compliance Program
 • Være facilitator for at sikre at gældende guidelines og regler følges (inkl. ESG, GDPR, Code of Conduct mv.)

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

 • Har en relevant akademisk baggrund, fx som Cand.merc.jur eller cand.jur.
 • Er forretningsorienteret og i stand til at kombinere kommercielle overvejelser med juridiske betingelser
 • Evner at arbejde med korte deadlines
 • Er flydende på engelsk i både skrift og tale
 • Er i stand til at arbejde både selvstændigt og i teams

Erfaring med Compliance opgaver indenfor produktionsvirksomhed, vind- eller entreprenørbranchen vil være en fordel, men ikke et krav.

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte eller kontakte Compliance Officer, Sandra Carrillo Moustgaard, på tlf. +45 29 61 39 63 eller Head of HR, Tanja Lindholt Leyni, på tlf. +45 25 44 30 78 for yderligere oplysninger.

Apply for this position