Bladt Industries Join us Job openings

QA & Document Controller (Lindø)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling
Hos Bladt Industries er vores formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på på at sikre, at der er ordentligt styr på vores tekniske dokumentation på vores projekter.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer. Ydermere tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse øvrige personalegoder. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

 • Garantere systematisering, opdatering og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, tegninger, mails og kontrol-logs
 • Udøve praktisk støtte til projektlederne og andre brugere i vores projektsystem
 • Foretage oprettelse, opdatering og administration af diverse databaser
 • Sikre at kopier af de seneste godkendte dokumenter og tegninger videregives til de rette kolleger, kunder, underleverandører og leverandører
 • Være ansvarlig for at relevante procedurer og retningslinjer holdes opdaterede
 • Sikre at fælles processer og procedurer omhandlende dokumentstyring bruges på alle projekter
 • Hjælpe med scanning/kopiering og andet forefaldende kontorarbejde

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

 • Har en relevant faglig uddannelse, fx teknisk assistent, kontoruddannet el.lign.
 • Har erfaring med kvalitetssikring/-styring og/eller projektdokumentation
 • Optimalt, har kendskab til tegningslæsning (ikke et krav)
 • Er superbruger af MS Office-pakken og har kendskab til Adobe Acrobat Pro (PDF-håndtering)
 • Læser, skriver og taler engelsk på højt niveau
 • Er et ordensmenneske, der trives i en travl hverdag og har øje for detaljerne. En struktureret tilgang til opgaverne falder dig naturligt
 • Evner at samarbejde og kommunikere i øjenhøjde med både leverandører, kunder og kolleger
 • Aldrig går på kompromis med kvaliteten i dit arbejde, og du trives godt i et team, men evner også at arbejde alene og fordybe dig i dine opgaver

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bladt.dk eller kontakte Team Lead, QA & Document Controlling, Hans Jørgen Larsen, på tlf. +45 41 16 46 02 eller HR Partner, Charlotte Helleskov Willumsen, på tlf. +45 40 23 33 87 for yderligere oplysninger.

Apply for this position