DanskEnglish

Operations Manager

[Aalborg]

Vil du være med til at lave nogle af de største offshore vindmølleprojekter i verden? Vil du være en del af en spændende branche, der er i fuld gang med at transformere energiproduktionen fra sort til grøn? Brænder du for at se produkterne tage form og være med til at optimere og effektivisere en hel fabrik, så er det dig, vi mangler som Operations Manager på vores site i Aalborg.

Din hverdag
Vi søger en synlig og initiativrig leder, som vil få ansvaret for alle produktionsaktiviteterne. P.t. har vi ca. 300 medarbejdere i produktionen, som arbejder i 3-holds skift. Med reference til virksomhedens COO får du budgetansvaret for produktionsaktiviteterne samt det direkte ledelsesansvar for 12 værkførere/teknikere.

Sitets overordnede funktion er at eksekvere i henhold til produktionsplanerne for de igangværende projekter, der kan variere i størrelse og kompleksitet, men som typisk har en gennemløbstid på 6-9 måneder. Som Operations Manager skal du sikre en optimal projektopstart i samarbejde med de øvrige interessenter i organisationen. Ved hjælp af overblik og effektive konsekvensberegninger, sikrer du, at både materiel og mandskab er gearet til projektopstart.

Derefter skal du tilsikre en effektiv og fleksibel produktion og kapacitetsudnyttelse, et ensartet og stabilt højt kvalitetsniveau samt lede og motivere organisationen til at skabe løbende forbedringer. HSE (Health, Safety & Environment) er grundlaget for alle aktiviteter og en del af ansvarsområdet. Du vil ligeledes i samarbejde med materielafdelingen blive ansvarlig for vedligeholdelsen af maskinpark, anlæg, bygninger og udendørsområder på hele matriklen.

Hvem er du?
Du har formodentlig en teknisk baggrund på ingeniørniveau, kombineret med minimum 5 års erfaring som produktionschef eller fabrikschef fra en projektdrevet virksomhed. Du er en robust leder og vant til at motivere og lede gennem andre. Det er en forudsætning, at du har dokumenteret HSE-erfaring. Derudover ønsker vi følgende egenskaber:

  • Du sætter ambitiøse mål og arbejder målrettet og vedholdende på at nå dem
  • Du er en stærk leder, der udstråler engagement og har mod til at ændre tingene
  • Du er god til at coache og udvikle medarbejderne og skabe et stærk og samarbejdsorienteret produktionsteam med ét fælles mål
  • Du kan identificere og gennemføre forbedringsprojekter med henblik på at gøre produktionen mere effektiv og fleksibel
  • Du sikrer, at det udførte arbejde er i overensstemmelse med vores høje kvalitetskrav, og du skal vedholdende bidrage til at udbygge vores kvalitetsstyringssystem
  • Du er beslutsom og løsningsorienteret og får tingene gjort. Du er en god afslutter
  • Du arbejder struktureret og er vant til at arbejde med KPI’er, som du effektivt omsætter til handlinger på tavlemøder

 

Du har stor gennemslagskraft og er ikke bange for selvstændigt at tage en beslutning baseret på din evne til at ræsonnere, vurdere og prioritere. Du trives med et højt arbejdstempo og evner at bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften. Du er god til at anvende digitalisering til at understøtte en optimal projekteksekvering.

Du har en åben og ærlig tilgang til andre mennesker, du er en dygtig kommunikator og kan kommunikere på engelsk mundtligt såvel som skriftligt.

Vi tilbyder
Du vil få mulighed for at prøve dig selv af i en central rolle med mangeartede opgaver og snitflader i en spændende virksomhed i vækst, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du vil som Operations Manager blive en del af virksomhedens ledergruppe og en engageret projekt-organisation. Du vil møde et dynamisk og uformelt miljø med engagerede kolleger.

Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning samt en aktiv personaleforening.

Vores værdier er dine værdier
Vores projekter stiller store krav til tid, præcision og kvalitet, og netop disse værdier udgør det bærende fundament i vores hverdag. Du skal kunne spejle dig i vores kompromisløse holdning til kundetilfredshed, kvalitetsbevidsthed og ordholdenhed.

Ansøgning
Send venligst din ansøgning pr. e-mail til job@bladt.dk. Mrk. ”Operations Manager”, men skynd dig – ansøgninger behandles løbende.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte vores nuværende Operations Manager Lars Vig Jensen på tlf. 2274 6217 eller COO Peter Rindebæk på tlf. 2171 4307 for yderligere oplysninger.