CS WIND Offshore Join us Job openings

Medarbejdere søges til produktionen (Odense Port/Lindø)

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling

CS WIND Offshore’s vision er at blive verdens førende virksomhed inden for vedvarende energi – og ud fra vores tre produktionssites i Danmark fremstiller vi fundamenter og substations til offshore havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Hos CS Wind Offshore, Lindø søger vi på nuværende tidspunkt efter større mandskab, som har mod at være en del af vores monopæl produktion, som kører i døgndrift. Vi søger alt fra smede, håndsvejsere, tårnsvejsere, fræseoperatører og montører osv. til alle vores skifte i hverdage og weekender.

Hvad tilbyder vi dig?
Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Stillingen kræver nødvendigvis ikke erfaring med de nævnte stillinger, da vi tilbyder grundig onboarding, træning og de nødvendige certifikater for at sikre dig, at du er klædt helt på til at udføre de forskellige arbejdsopgaver. Vi efterspørger som minimum høj lyst, vilje og det rigtige mindset til indlæring, hvor vi står klar til at følge dig helt til dørs kompetencemæssigt.

Vi tilbyder kantineordning, pensionsordning, en aktiv personaleforening, sundhedsforsikring samt diverse personalegoder.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som skal:

  • Være en del af vores produktion som kommer til at være i drift 24/7
  • Udføre opgaver inden for det specifikke jobområde som f-eks. Smede, svejsere og diverse serviceopgaver
  • Følge procedurer og instruktioner samt tekniske tegninger

Uanset hvad din interesse og erfaring er inden for vores produktion, så giver vi dig den nødvendige træning, opkvalificering og certificering.

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

  • Har § 17 bevis
  • Har fokus på og forståelse for sikkerhed
  • Har erfaring fra metalbearbejdende industri. Har du erfaring som smed, svejser og lign. vil det være en fordel
  • Er kvalitetsbevidst og resultatorienteret
  • Har ordenssans
  • Har teknisk forståelse og flair
  • Kan være fleksibel med arbejdstiden. Vi søger medarbejdere til alle vores skifte til dag-, aften- og nat, både hverdag og weekendhold

Værdibaseret samarbejde

Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af CS WIND Offshore med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd: Growth mindset, Speed, Globality and Communication & Cooperation. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”.

Vi tror på, at dette sammen med vores mission om at levere vedvarende energi til verden for at forbedre menneskers liv er med til at gøre CS WIND Offshore til et godt sted at arbejde.

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingerne. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.cswoffshore.com eller kontakte vores Production Managers Flamur Saljihi på +45 29 38 00 95 eller Morten Kingo på +45 61 30 65 96.

Apply for this position